​Check 'Em All: Чотири LP, емоційне відео та трек дебютного альбому

Check 'Em All: Чотири LP, емоційне відео та трек дебютного альбому

У новій підбірці Check 'Em All обговоримо метал-релізи проектів Echoes Of The Moon (США), Selvans (Італія), SOL (Данія) і новий хард-роковий альбом божевільних австралійців The Neptun Power Federation. Також розглянемо відео InAeona на композицію "Soldier" і стрім нового треку "The Bells Of Destiny" дебютного альбому російських металістів Efpix.

Echoes Of The Moon — "Entorpy"

"Entropy" — другий студійний альбом проекту Echoes Of The Moon, мультиінструменталіста, автора і продюсера із Луїзіани Брока Татіча. Під шапкою жанру experimental metal, глибоко атмосферний запис зібрав безліч стилів, серед яких яскраво виражені мотиви дум/блек/пост-металу. За словами Брока, психоделічна музика також має неабиякий вплив на його роботи. Вісім треків, як єдине ціле релізу "Entorpy", розкривають філософські теми, проводячи слухача крізь морок до проблисків світла. Тривалий час "Entorpy" був доступний лише у цифровому форматі. Сьогодні ж італійський лейбл Avantgarde Music готує реліз диску, що запланований на 15 березня.

The Neptune Power Federation — "Lucifer's Universe"

"Десять мегатонн неандертальського року, підживлені Сатаною і космічними галюциногенами", в яблучко! Саме так описують себе The Neptune Power Federation. Їх другий божевільний студійник "Lucifer's Universe" подарує всім любителям ретро-саунду десять справді осатанілих композицій у стилі хард-н-хеві. Зухвалі рифи і соло, невід'ємні у цьому жанрі, гітарні фузз-ефекти і безперервний натиск енергії. Альбом виданий, як саундтрек, до графічного роману про полювання на відьом у Англії XVII століття.

Selvans — "Lupercia"

Слідом за дебютним EP "Clangores Plenilunio", італійські вовки "Selvans" записали повноформатний альбом "Lupercia", що вийшов на лейблі Avantgarde Music у жовтні минулого року. Похмурий симфо/блек-метал прикрашений безліччю елементів традиційного фольку. Лідируючі клавішні партії і широка палітра духових інструментів надають запису екзотичного звучання, що лише підкреслює похмуру агресивність релізу.

Повний стрім альбому доступний на Bandcamp.

SOL — "The Storm Bells Chime"

Дискографія чеського проекту SOL поповнилася ще одним доволі темним, глибоко емоційним релізом "The Storm Bells Chime". На цей раз музикант Еміль Браге майстерно поєднує жанри блек/фьюнерал/дум-металу, занурюючись у монотонні, похмурі гітарні мотиви і тривожні звукові ефекти. Відчайдушний сладжевий вокал розповість про зв'язкок дитинства і життєвих втрат у міру того, як людина дорослішає. Реліз альбому відбувся 6 грудня 2015 року на лейблі Avatgarde Music.

InAeona — "Soldier"

Американські металісти InAeona, які грають у стилі добротного пост/індастріал/нью-металу, представили у мережі відео до пісні "Soldier", яка увійшла до дебютного альбому "Force Rise The Sun". За словами вокалістки Брідж Лавіазар, під час зйомок настільки емоційного виконання, музиканти прагнули передати щирі ідеї змісту композиції.

Efpix — "The Bells Of Destin"

На шляху до релізу дебютної платівки "Evil Sides", російські металісти діляться стрімом композиції "The Bells Of Destiny". Музиканти експериментують із жанрами мелодік-дез/індастріал-метал, черпаючи натхнення у шведських майстрів. Нищівні рифи і лють, близька до божевілля, обіцяють любителям жанру вельми насичений альбом. Лірика Efpix розкриє теми всесвіту, паралельних вимірів, смерті і справедливості.

Читайте інші добірки Check 'Em All: